Kärlekens träd på Stortorget i Örebro

Arrangörs- och artistmingel 2020
Lördag kl. 12.00-14.00, Lokal: Lilla restaurangen
Alla anmälda artister och intresserade arrangörer kan anmäla sitt intresse att delta i den här träffen. Syftet är att på ett konkret sätt ge möjlighet att göra affärer direkt på plats. Arrangörer representeras av 1-2 personer. Band representeras av 1-2 personer. Vi tar emot max 50 deltagare totalt.

Kl.12.00 Arrangörer presenterar sig kort och talar om vilken slags musik de är intresserade av
Kl.12.45 Folk at Heart bjuder på Sharefood och bubbel
Kl.12.45 Allmänt mingel och möjligheter för band att presentera sig för enskilda arrangörer och i förekommande fall bokas på plats. Förra årets mingel gav mycket goda resultat för medverkande band. 

Är du arrangör som inte har anmält ditt deltagande till Folk at Heart – släng iväg ett mejl till folkatheart2013@gmail.com och be om att bli kontaktad.
OBS! Anmälan till det här arrangemanget måste göras till mejladressen ovan

Folkmusik på munspel - Anders Hägg
Lördag, kl.14.30-16.30, Lokal: Frank
Alla är välkomna, från nybörjare till de som redan kan spela litet. Ta med era diatoniska munspel (bluesmunspel) i C eller G dur eller ta med de munspel ni brukar spela på så hittar vi på något! Ingen föranmälan! www.hegg.se/munspel

Spela Clawhammer-banjo med Ohio Joe!
Lördag, kl.14.30-16.30, Lokal: Fred
Ohio Joe säger: ”Jag kommer lära ut grunderna för "Clawhammer Banjo", själva rytmen som kallas för "bum-ditty". Efter det går jag igenom enkla ackord för banjo och tips på övningar för att komma igång med det roliga - själva spelandet. Jag kommer även ge tips på bra nybörjar-låtar för tekniken "Clawhammer".”

Konsten att söka pengar som kulturarbetare
Lördag kl.14.30-15.45, Lokal: Ingrid
Hur ska man tänka vid skrivande av ansökan? Vad ska man skriva? Vad ska man inte skriva? Vad är en lämplig ambitionsnivå jämfört med hur mycket pengar man söker, vikten av att hålla sig till ämnet, tips om var man kan ansöka om bidrag/sponsring m.m. Med festivalgeneral Andreas Svensson. Ingen föranmälan!


Arrangörer av alla arrangemang:

Acoustic Folk Örebro AB, Kulturens Bildningsverksamhet, Sveriges Spelmäns Riksförbund

 

© Copyright Folk at Heart